Km review

Km review смотреть последние обновления за сегодня на .

BMW R1250 GSA | Een eerlijke review na 2 jaar en 30.000 km

4226
247
36
00:18:04
14.06.2022

De BMW R1250 GSA is nu ruim 2 jaar in m'n bezit en ik heb er inmiddels bijna 30.000 km met veel plezier op gereden (o jee, spoiler). In deze video vertel ik hoe de motor is bevallen het afgelopen jaar en of er problemen mee waren. En ik ga het nog even hebben over m'n ervaringen met de Mitas banden. We gaan niet van A naar B, de reis is de bestemming. Dus rijden we veel om. Bezoeken mooie plaatsen, geven informatie over camperplaatsen, streken, bezienswaardigheden, producten, techniek en meer. Eigenlijk alles wat een camperaar en/of motorrijder wil weten. Maar het gaat altijd om rijden... #BMW_R1250_GSA #review #Mitas_banden

അറിയേണ്ട മൊതല ഇവൻ ODYSSEY Electric Bike User Review | 7000 km Riding Experience.

1984
93
27
00:26:00
30.11.2022

അറിയേണ്ട മൊതല ഇവൻ ODYSSEY Electric Bike User Review | 7000 km Riding Experience. #odyssey #electric_bike #user_review #experiencereview #odysseyelectricbike #odysseyuserreview #odysseyownershipreview #odysseybikenewvideo #newelectricbike #odysseyevoqis #odysseyridingexperience #bestelectricbike #odysseynewbike #odysseyelectricsuperbike #odysseyuserexperience #trending

Husqvarna 701 1000 km Review

1912
3
0
00:06:49
02.12.2022

Tach auch Leute! Die Husky hat 1.000 km auf dem Tacho, Zeit um einen ersten Eindruck mit euch zu teilen. Wie zuverlässig ist die Maschine, welche Probleme gibt es? Wie macht sich der Rally Tower von Rebel X Sports? Telegram Kanal: 🤍 Musik: 🤍

KM skin Lightening Solutions Review ✨🌸+Quitting skin bleaching +Starting my own product

393
11
29
00:12:45
25.11.2022

Hey bestiies 😍 Welcome and welcome back to channel 👋 So this video I a full Review of KM skin lightening products I’ve been using this product for 10 months now and I love it however lately I’ve been noticing green veins on my skin and redness on my cheeks it’s literally so painful now so I came to a conclusion that I won’t be using the product anymore because I’m in the midst o learning how to do safer skin lightening products that actually have more natural oils and earthly ingredients so I will be launching my own skin lightening products for very sensitive skin in December a video of that will come😇thank you so much for the support in advance ♥️love y’all 😘 #skinbleaching #skin #skincare #skinlightening #review #roadto3k

Elektrische scooter met groot bereik / actieradius tot 300 km ver rijden op een accu lading!

16378
115
46
00:10:05
01.05.2022

FD Motors F3: Elektrische scooter met groot bereik / actieradius tot 300 km ver rijden op een accu lading! Voor meer info zie 🤍 Het merk FD Motors begint de standaard te worden waar andere elektrische scooters mee vergeleken worden. Zal de FD Motors F3 over vijftig jaar net zo beroemd zijn als de Vespa dit nu is? Dat is best mogelijk, want de F3 escooter laat zien wat er mogelijk is met een accu en zeer geavanceerde technologie. Oh ja, het is ook een lekker vlot modelletje geworden met meerdere trendy kleuren, het oog wil ook wat! Wat maakt de FD Motors F3 zo bijzonder? Vooral het enorme bereik, wat bij e-scooters vaak het zwakke punt is. Dit merk heeft in elektrische scooter testen al meerdere malen gewonnen op het gebied van actieradius, dit staat voor het aantal kilometers dat de scooter kan rijden. Bij de FD Motors F3 is hun gepatenteerde achterwielaandrijving aanwezig wat zorgt voor een optimale overdracht van motor naar wielen. Dan rijdt de bromfiets vlotter, fijner en verder! De F3 escooter is uitermate geschikte voor voor lange mensen. De twee remleidingen zijn van staal wat zorgt voor extra veiligheid, escooters kunnen veel sneller optrekken dan scooters met benzine motor. Je hoort ‘m niet maar je merkt het wel. Standaard worden er twee uitneembare accu’s meegeleverd waarmee die enorme actieradius mogelijk is, je kunt wisselen zodat je altijd met optimaal vermogen kunt rijden. Kijk zelf op de product pagina van Fast & Furious waarom de Nipponia F3 één van de beste e-scooters van dit moment is om de beste e scooter 2022 te kopen of te leasen 🤍 uw online en offline scooterwinkel Bezoekadres: 🤍 LinkedIn: 🤍 Twitter: 🤍 Gsite: 🤍 Instagram: 🤍 Facebook: 🤍 TikTok: 🤍 #escooter #elektrischescooter #elektrischebrommer #elektrischebromfiets #elektrischebromscooter #elektrischesnorfiets #elektrischesnorscooter #fdmotors FD Motors F3 Is het beperkt aantal kilometers van een e-scooter voor jou de reden om niet over te stappen? De F3 van FD Motors rijdt 200+ kilometer zonder bij te laden. Dit zijn echte kilometers op de weg, niet alleen onder de meest optimale condities dus. Het is mogelijk door meerdere accu’s met extra vermogen te plaatsen. Zelfs met hogere capaciteit accu’s is er nog steeds voldoende ruimte om een helm op te bergen. Naast laden is rijden uiteraard ook van belang. Over de FD Motors F3 valt ook op dit gebied weinig te klagen. In de eerste plaats vanwege het strakke design, het ronde digitale display in kleur maar ook zeker de stalen remkabels waardoor je met de F3 enorm veilig kunt rijden in iedere situatie. De bediening is eenvoudig en intuïtief gebleven zodat je de ogen op de weg kunt houden. Over luxe valt niet te klagen met onder andere een handige tas haak en een USB-aansluiting. Wat betreft power heeft FD Motors een krachtige motor toegepast met een unieke achterwielaandrijving die zorgt voor een optimale overdracht. Dat is bij een elektromotor van belang, zeker met de grote wielen die op deze scooter aanwezig zijn. De FD Motors F3 rijdt daardoor als een zonnetje.

Volvo V50 1.6D - 2006 - 500.000 km - Klokje Rond

70998
1009
406
00:15:21
16.08.2021

De 1.6 dieselmotor die onder meer in deze Volvo zit, is dat niet de motor waarvan Joep roept dat die nooit hoge kilometerstanden kan halen door technische gebreken? Vandaag is hier Charles Adan om het tegendeel te bewijzen. Aan Joep de eer om zijn auto over het half miljoen te rijden. Maar zo feestelijk als de keuring begint, zo bikkelhard is de mededeling die volgt. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Kriega US10 ervaringen review na 5.000 km. Top of flop? Mijn Kriega US10 ervaringen.

513
3
0
00:02:25
09.01.2020

Kriega US10 ervaringen review na 5.000 km, die ik het afgelopen half jaar heb gereden. Ik geef mijn Kriega US10 ervaringen review omdat ik nu kan vertellen hoe de kwaliteit van deze drybag is. Om kort te zijn, de kwaliteit is geweldig. Net zoals al het andere spul van de firma Kriega is de Kriega US10 drybag een soort van onverslijtbaar. Ik weet waar ik het in dit opzicht over heb, want ik heb ook een Kriega US5 en een Kriega R30 rugzak. Mijn Kriega US 10 ervaringen zijn dat je ze niet alleen kunt vastzetten op de buddy of aan de andere Kriega drybags kunt vastmaken maar dat je daar ook creatief mee kunt zijn. Zo had ik ze op de pasagiersstepjes vastgemaakt. Ik heb zelfs 2 stuks van de Kriega US 10 gekocht omdat ik op dat moment ruimte nodig had voor mijn baggage. Mijn Kriega US 10 ervaringen review gaan niet over hoe je exact de bijgeleverde banden aan je achterframe bevestigd omdat dit voor ieder motor type anders is. Wil je de Kriega US10 kopen, dan is de prijs even slikken helaas. Zoals alle Kriega producten is de prijs stevig. De kwaliteit is echter dusdanig dat dit de hoge prijs enigszins rechtvaardigt. Mijn Kriega US10 ervaringen is dat het een aanrader is. Wat mij betreft. Hoe dat voor jou is, alleen jij kunt uitmaken als de Kriega US10 drybag iets voor jou is. Andere Kriega ervaringen reviews van MotorJean zijn: Kriega R30 rugzak 🤍 Kriega US5 ervaringen – review na 20.000 km 🤍 Kriega US10 ervaringen review na 5000 🤍 Deze video gaat over Kriega US10 ervaringen review

Toyota Aygo 1.0-12v - 2006 - 307.231 km - Klokje rond

144182
1332
350
00:10:24
12.06.2019

De Toyota Starlet is een lieveling van autorijdend Nederland. De kleine Japanner blijft stug doorrijden tegen minimale kosten. Menigeen heeft ‘m als beginnersauto gehad. Maar de jongste Starlets zijn nu twintig jaar oud, dus wordt het tijd om een opvolger aan te wijzen. De Aygo komt in aanmerking, en al helemaal die van Ansela Gowrising. Wat een plaatje! Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Probeer nu 3x AutoWeek voor € 2,95. Begin nu met lezen: 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Deze e-bike gaat 49 km/u en trekt razendsnel op

763383
5267
800
00:06:43
15.06.2018

E-bike Stromer ST5 trekt als een speer op. Binnenkort meer elektrische fietsen, abonneer op ons kanaal 🤍 👍 Zet ook de BEL 🛎aan. KIJK OOK: VanMoof S3 🤍 Meer reviews: 🤍 Volg ons ook op Facebook 🤍 Twitter 🤍 Instagram 🤍 #ebike #fiets #fietsen #ebikes #bike #dutch #stromer #vanmoof #ampler #stella #speedpedelec #elektrische #amsterdam

Elektrische step Xiaomi na 500 km: bevalt ie? 🛴

148631
2686
277
00:05:53
20.05.2019

Bram rijdt al 9 maanden op de elektrische step van Xiaomi. Bevalt de M365? Wat kan er beter? KIJK OOK: eerste review Xiaomi M365 🤍 Elektrische step of skateboard in Nederland, mag dat? 🤍 VOLG Bright op Instagram 🤍 En Facebook 🤍 #xiaomi #step #m365 #elektrisch #segway #scooter #estep #elektrischestep #huawei #nederland

Porsche Panamera 4 E-Hybrid After 3000 KM Review | My New Favourite

119815
1734
209
00:36:24
28.02.2019

I was fortunate enough to review what may be the best Executive level high-performance daily. The car absolutely blew me away with performance, quality and design. Of course, like everything in this world it has some minor aspects that I find less appealing to me, but the overall package left a very positive impression on me! Have a look yourself! Thank you for watching! Get in touch with me on social: 🤍 🤍 Check out my second channel in Russian: 🤍

Volvo V50 T5 Elite - 2005 - 352.671 km - AutoWeek Klokje Rond

90828
477
79
00:05:11
16.10.2017

Volvo V50 T5 Elite - 2005 - 352.671 km - AutoWeek Klokje Rond. Voor sommigen is de Volvo V50 misschien een opgekalefaterde Ford Focus, de ander ziet hem als een volwaardige Volvo. Wel, met die heerlijke vijfcilinderturbo in het vooronder is het in ieder geval een kleine beetje een V70. Pascal Kogelman schoof de Audi A2 van zijn vrouw terzijde en zette haar achter het stuur van de snelle Zweed. Uiteraard met een fikse tellerstand, anders kom je niet in deze rubriek! Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Deze elektrische step kan 120 km/u!

297173
6418
683
00:10:21
19.05.2020

De elektrische stepjes van Zero gaan ongelooflijk snel. Bram stapte op de snelste e-step: de Zero 11X kan 120 kilometer per uur. PS. Bram heeft jaren step-ervaring, wij raden dit niemand aan. KIJK OOK: Laat ons legaal elektrisch rijden 🤍 500 km op e-step Xiaomi M365 🤍 E-stepjes zijn nog niet legaal op de openbare weg in Nederland. Maar deze e-step is wel LEGAAL 🤍 #step #stepje #Bright #estep #scooter #boosted #xiaomi #formule1 #segway #Marble

Review BMW R1250 GS Adventure | 1 jaar en 16.000 km verder

18116
542
48
00:23:56
06.05.2021

Een jaar nadat ik mijn nieuwe BMW R1250 GS Adventure aan je heb voorgesteld is het tijd om een balans op te maken. In deze video de review van m'n BMW na 1 jaar en 16.000 km rijden. Heel veel "rondjes om de kerk" door alle beperkingen, maar ook mooie ritten in de Eifel, in de Spessart, helemaal naar de Noordkaap en terug en prachtig off-road in Zweden. Ondanks alle gedoe, toch nog aardig wat kilometers weg getikt. Wat bevalt er goed en waar heb ik kritiek op? Ik vertel er over in deze aflevering van Om-Rijden. We gaan niet van A naar B, de reis is de bestemming. Dus rijden we veel om. Bezoeken mooie plaatsen, geven informatie over camperplaatsen, streken, bezienswaardigheden, producten, techniek en meer. Eigenlijk alles wat een camperaar en/of motorrijder wil weten. Maar het gaat altijd om rijden... #BMWR1250GSA #reviewbmwr1250gs #motorreview #hoebevaltdemotor

Macna Neutron ervaringen, review na 10.000 km

444
8
0
00:04:38
02.01.2020

Macna Neutron ervaringen, review na 10.000 km. Nadat ik 15 duizend kilometer heb gereden wil ik mijn Macna Neutron ervaringen delen in dit review. Zodat jij een goede beslissing kan maken wanneer je op zoek bent naar verwarmde handschoenen. Momenteel zit ik in Zuid Spanje, waar de temperaturen zelfs in de winter zeer aangenaam zijn. Maar de afgelopen 2 winters heb ik in Nederland door omstandigheden met mijn motor moeten doorrijden. De eerste winter heb ik dat gedaan met mijn dikke winterhandschoenen. Echter na korte tijd begin je toch snel al last te krijgen van koude vingertoppen. Op een gegeven moment voel je je handen bijna niet meer van de kou. Niet optimaal natuurlijk voor een motorrijder. En al helemaal niet voor MotorJean. Voor de tweede winter had ik de Macna Neutron verwarmde handschoenen gekocht en die zijn mij zeer goed bevallen. Geen koude handen meer bij het motorrijden in de winter! Wat een genot. En wanneer je handen warm blijven, dan blijf je zelf ook beter bij de les. Waardoor je je veiliger in het verkeer bent. Mijn Macna Neutron ervaringen stoppen niet bij die 2 winters. Het afgelopen jaar ben ik met de motor in de maand April van Nederland naar Zuid Spanje gereden. Overal in Europa was het kouder dan normaal. En ik heb onderweg zoveel mogelijk door de bergen gereden, waar het kon. Daar hoog in de bergen waren de temperaturen natuurlijk nog iets lager dan in de dalen. Ik had gedurende mijn tocht echter heerlijk warme handen, vandaar dat ik mijn Macna Neutron gebruikers ervaringen en review wil delen met iedereen die geïnteresseerd is. Aandachtspunt bij elektrische handschoenen zoals de Macna Neutron verwarmde handschoenen is dat je de handschoen niet dubbel vouwt. Hierdoor kunnen de verwarmingsdraadjes kapot gaan waardoor de handschoen niet meer warm wordt. Dit is een minpuntje in dit Macna Neutron review. Een ander aandachtspunt is dat je de batterijen, wanneer je ze niet gebruikt, om de paar maanden oplaad. Dit bevordert de levensduur. De handschoenen zijn waterdicht, ik had ze wel voordat ik mijn lange reis begon ingespoten met een vochtwerende spray. De pasvorm is comfortabel. Mocht je geïnteresseerd zijn in de Macna Neutron verwarmde handschoenen, of andere, dan raad ik wel aan om ze te gaan passen in een winkel. Je weet immers nooit hoe handschoenen passen en of ze comfortabel zitten. Dus niet zomaar online bestellen is mijn advies. Deze video gaat over Macna Neutron ervaringen review

Ford Focus Wagon 1.6 TDCi – 2012 – 451.541 km - Klokje Rond

90297
901
214
00:12:35
27.07.2020

Een diesel die vrijwel alleen lange stukken over de snelweg rijdt, een sluitende onderhoudshistorie heeft en een vorige gebruiker had in de al even voorzichtige broer van de huidige eigenaar. Alles staat op zeker voor een positieve Klokje Rond-keuring. Eens kijken hoe deze acht jaar oude Ford Focus zich door de jaren slaat. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Pirelli Angel GT2 ervaringen - review na 6000 km. Grip maar ...

3886
14
10
00:04:15
25.10.2019

Pirelli Angel GT2 ervaringen- review na 6000 km. Met de Angel GT2 heb je eigenlijk altijd grip. De feedback daarvan is echter niet ze heel duidelijk. Gek genoeg geeft de band in de regen meer feedback. En heb je altijd het gevoel dat er genoeg grip voor handen is. De Pirelli Angel GT2 stuurt ook wat zenuwachtiger dan andere banden is mijn ervaring. Volgens mij komt dat door de gekozen vorm van de band. In het begin had ik het gevoel in de bocht te vallen en kwam ik regelmatiger scherper uit dan ik dacht bij het insturen van de bocht. Na een 1000 km is dat grotendeels verdwenen. Voordeel van de gekozen vorm van de Angel GT2 is dat het sturen op een hoog niveau blijft ondanks het oplopen van de gereden kilometers. Deze video van de Pirelli Angel GT2 review kan je zien op: 🤍 Pirelli Angel GT2 ervaringen - review na 6000 km

OUXI V8 E-Bike Review After 100 miles (160 km)

723
14
4
00:08:04
17.10.2022

🤍ouxibike.com OUXI V8 Fat Tire E-Bike The Fat Tire E Bike OUXI V8 allows riders to take on all terrain from city streets to mountain trails. Not only can riders expect a stronger motor and a faster speed, but we’ve included two batteries design so you can bring extra V8 bike battery with you on all adventures. 20-45 Miles Per Charge 20-30 MPH Max Speed (50Km/h) 750W Avg. Motor (1000W Peak) 20*4 Inch Off Road Fat Bike Tires USB Port for Mobile Device Charging 7-speed Shimano Mechanical Shifting Dual Front Hydraulic Suspension Charge Time: 5-7 Hours

Cảm động Cậu Bé vượt 1400km tìm bác sĩ chữa trị - review phim Ordinary Hero 2022

3422919
29661
686
00:10:04
30.11.2022

Cảm động Cậu Bé vượt 1400km tìm bác sĩ chữa trị - review phim Ordinary Hero 2022 review anh hung binh pham . review phim ordinary hero . tóm tắt phim anh hùng bình phàm . tóm tắt phim ordinary hero . tom tat phim . review phim hay 2022 . #chienthanreview #reviewphim , #tomtatphim , #reviewanime , #reviewphimhay #ordinaryhero

45 km/u in een mini-Opel is ge-wel-dig

177278
1841
364
00:08:04
03.06.2022

De Opel Rocks-e is de eerste Opel in Nederland waar je in mag rijden als je 16 jaar oud bent. De Rocks-e is namelijk een brommobiel en daarmee begrensd op 45 kilometer per uur. Deze micro-auto is verrassend ruim: je hebt meer dan genoeg ruimte voor twee lange passagiers, een reistrolley en je dagelijkse boodschappen. Bram scheurt een dagje door Amsterdam. Videostagiairs gezocht! 🤍 Abonneer en zet de BEL aan VOLG ons ook op: 🤍 🤍 🤍 🤍 🤍

Vespa Elettrica 2020 70 km/h

39983
175
36
00:04:28
04.09.2020

Das 125-er Äquivalent aus der Vespa Elettrica Serie wurde für 2020 optimiert und schafft nun eine Spitze von 70 km/h. Erfahrungen und Infos zur neuen Vespa Elettrica 70 km/h im Video. 10% Rabatt auf Valkental Fahrradtaschen gibt es über diesen Affiliate Link 🤍 Gutscheincode 'mobilewelt'. Viel Spaß beim Shoppen! Review der Valkental Pro 3in1 Tasche hier: 🤍

MIURA KM-700 REVIEW // Katsuhiro Miura’s endless pursuit of perfection

33049
688
127
00:12:11
05.10.2022

Today, Ian and Mikey dive into the all-new KM-700 Irons from Miura. While drawing on 65 years of design excellence the KM-700 epitomizes Katsuhiro Miura’s endless pursuit of perfection. Miura irons are highly regarded for their ability to deliver performance on off center hits. The KM-700 has taken this to another level. The innovative toe-cut grind works in unison with the hosel/heel to optimize the center of gravity position. By doing this Miura is effectively producing a larger “sweet spot”. Miura says the head design will benefit all golfers from all skill level and the result of this model is so special, you can find his personal Hanko stamp each iron. BOOK A FITTING WITH TXG: 🤍 SUBSCRIBE TO THE CHANNEL: 🤍 Follow us on Instagram: 🤍 JOIN THE TXG TEAM: 🤍 🤍 Filmed at: Tour Experience Golf Custom Golf Club Fitting Studio – Toronto, Canada

VOLVO C40 15.000KM, let's talk issues... [OWNERS REVIEW]

6555
174
55
00:09:12
26.11.2022

After driving more than 15.000KM with my Volvo C40 Recharge Twin, it is time to share some things you need to know before ordering one of these yourself... Follow me on Instagram 🤍thom.lov Shop at 🤍fromswedenwithlov.com and support the channel! #volvo #C40 #EXC40 Subscriber count: 4,923 (nov 7 2022)

2022 Hyundai Ioniq Owner's Review after 5,000km - In Depth!

64
1
0
01:13:45
03.12.2022

Lawrence Romanosky reviews his family's 2022 Hyundai Ioniq 5, after 5,000km of summer and winter driving. Analysis exterior and interior styling, range and consumption, AC and DC charging, Driving Modes, Driving Aids and Efficiency. This is a long and in-depth review that is broken down into sections. Lawrence Romanosky Lromanosky🤍me.com 403-607-8625

Renault Kangoo 1.5 dCi – 2004 – 741.364 km – Klokje Rond

78288
618
118
00:05:20
07.08.2017

De 1,5-liter dCi-motor uit de beginjaren, heeft een niet al te beste naam. En met een dertien jaar oude Renault, kan ook het nodige misgaan. Dat wordt dus prijsschieten voor Joep Schuurman, voor deze aflevering van Klokje Rond. Tenminste, dat is wat we vooraf hadden gedacht. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Chinese carbon wheelset-- 6,500km Review

105164
836
184
00:12:17
09.07.2016

Yoeleo official site: 🤍 Yoeleo on Facebook: 🤍

Kriega US5 ervaringen – review na 20.000 km

1011
6
0
00:04:42
26.12.2019

Kriega US5 ervaringen – review na 20.000 km, die ik het afgelopen half jaar heb gereden. De Kriega US5 kwaliteit is geweldig. Net zoals al het andere spul van de firma Kriega. Ik heb de Kriega US5 op mijn Kriega R30 rugzak vastgemaakt. In de US5 heb ik gereedschap en een bandenplaksetje zitten, zodat ik dit altijd bij mij heb wanneer ik ga rijden. Je kunt de US5 ook bevestigen op je buddy met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Als dat op alle type motoren goed werkt durf ik niet te zeggen. Daarom heb ik dat niet verder meegenomen in mijn Kriega US5 review. De witte binnenliner van de Kriega US 5 zorgt ervoor dat deze drybag waterdicht is. Je kunt liner eruit halen om te wassen mocht je dat willen doen. Andere reviews van MotorJean zijn: Michelin Road 5: 🤍 Michelin Road 5 – deel 2 🤍 Conti Road Attack 3 🤍 Pirelli Angel GT 2 🤍 Kriega R30 rugzak 🤍 Kriega US5 🤍 Motorvakanties: Andalucia Motorcycle Tour - Orgiva Area 🤍 Mooie Motorroutes Andalusie - Almegijar naar Juviles = bochtenparadijs 🤍 Deze video gaat over Kriega US5 ervaringen review

Tata Tiago Detailed Review : एकदा चार्ज करा 315 km चालवा, Tata Tiago EV चे भन्नाट फिचर्स Auto Review

277773
2416
137
00:09:31
02.10.2022

#TataTiago #abpmajha #marathinews #Maharashtra #ShivSena #DasaraMelava Tata Tiago Detailed Review : एकदा चार्ज करा 315 km चालवा, Tata Tiago EV चे भन्नाट फिचर्स Auto Review मराठीतील सर्व बातम्या, ब्रेकिंग न्यूज, माझा कट्टा, मुंबई, पुणे बातम्या, देश-विदेशातील घडामोडींसाठी ABP Majha Live पाहा तुमच्या मोबाईलवर. महाराष्ट्रतील प्रत्येक बातमी सर्वात आधी एबीपी माझावर, निवडणूक विशेष कार्यक्रम, मनोरंजन, क्रीडा, खेळ माझा, क्राईम, घे भरारी, एबीपी माझा कट्टा पाहा ABP Majha वर | महानगरपालिका निवडणूक, BMC Election, Pune Election, PMC अपडेटसाठी लॉग ऑन करा 🤍 ABP Majha (ABP माझा) is a 24x7 Marathi news channel in India. The Mumbai-based company was launched on 22 June 2007. The channel is owned by ABP Group. ABP Majha has become a Marathi news hub which provides you with the comprehensive up-to-date news coverage from Maharashtra, all over India and the world. Get the latest top stories, current affairs, sports, business, entertainment, politics, spirituality, and many more here only on ABP Majha in Marathi language. Subscribe YouTube channel : 🤍 For latest breaking news ( #MarathiNews #ABPMajhaVideos #ABPमाझा ) log on to: 🤍 Social Media Handles: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram : 🤍 Google+ : 🤍 Download ABP App for Apple: 🤍 Download ABP App for Android: 🤍

Citroën C1 1.0-12V – 2007 – 456.961 km - Klokje Rond

81547
1173
341
00:13:23
22.03.2022

Dat de drieling Aygo/107/C1 hoge kilometerstanden kan halen, hebben we in deze rubriek al vaker aangetoond. Maar Mustafa Bal maakt het wel erg bont. Hij kocht in 2007 deze C1 nieuw en koos voor een spartaanse uitvoering. Intussen gaat de kilometerstand van dit dappere ding een eind richting het half miljoen. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Audi A4 (2019) - so gut ist der A4 nach 100.000 km! Review / Details / Erklärung

190030
1425
299
00:06:31
23.03.2019

AUTO BILD ist den #Audi #A4 gut 100.000 Kilometer gefahren und hat ihn auf Herz und Nieren geprüft. Das Ergebnis: Der Ingolstädter schneidet richtig gut ab! Mehr Infos unter: 🤍 - - - - - - • #AUTOBILD ABONNIEREN: 🤍 • FACEBOOK: 🤍 • INSTAGRAM: 🤍 • TWITTER: 🤍 • WEBSITE: 🤍 - - - - - - Videos zu allen Autos von A bis Z: Hier siehst du die neuesten Modelle im Test und Fahrbericht. Dazu Filme über Erlkönige, Crashtests und alle Automessen.

40,000km Maruti Ignis Owner's Review - Expensive to Maintain?

369234
8743
830
00:15:19
10.03.2021

Aaj ka humara video is of owner's review for the Maruti Ignis. Is it an expensive car to maintain? Is it cheap to own and run? We share all the analysis. Car Consultancy Form: 🤍 Car Insurance: 🤍 CAR SAFETY STORY: 🤍 OWNER'S Car Review Want us to review your car/bike? Share your details -🤍 Follow us on Subscribe us 🤍 YouTube : 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 YouTube: 🤍 Website: 🤍

Mazda MX-5 1.8 - 2006 – 402.115 km - Klokje Rond

100951
1117
308
00:20:31
29.03.2021

Wie wel eens op zoek is geweest naar een gebruikte Mazda MX-5 weet het: die auto’s willen nogal roesten. We hadden nog niet eerder de kans om een exemplaar van de NC-generatie nader te bekijken. We zijn in de eerste plaats benieuwd hoe die zich houdt met vier ton op de klok. Maar intussen zijn we ook erg nieuwsgierig of het corrosiespook is bedwongen. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Honda Jazz - 2003 - 347.502 km - Klokje Rond

44362
334
81
00:09:00
24.07.2017

Honda's en Klokje Rond zijn doorgaans een goede combinatie. Dick de Ridder kende de reputatie van Honda en durfde het wel aan om een Jazz op LPG met 3 ton op de teller te kopen. Houdt zijn Jazz de eer van Honda hoog? Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

TOYOTA Landcruiser 79 series 100,000km REVIEW

375656
5460
494
00:20:49
08.10.2017

TOYOTA Landcruiser 79 series 100,000km REVIEW. How has the Landcruiser been over the past 4 years? Watch and find out. 0:47 RUN DOWN LIST 1:04 WHAT YOU GET FROM STOCK 3:33 Interior Comfort 5:38 OFF-ROAD REVIEW 8:42 DAMAGE REPORT 10:31 Things I had to change and YOU WILL have to change 12:20 REAL LIFE FUEL ECONOMY 14:10 V8 Turbo Diesel MUST DO's 15:48 Pro's & Con's 17:50 Conclusion SHOULD YOU BUY ONE??? Support the creation of videos at Patreon.com/RonnyDahl Find us at the links below: Website: 🤍 Facebook: 🤍 Google plus: 🤍 Please Subscribe: 🤍 For more details, Off Road information & Videos visit 🤍4-wheeling-in-western-australia.com/

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive - 2011 - 364.092 km

52605
549
123
00:10:02
11.03.2019

Een Suzuki in Klokje Rond is een zeldzaamheid. Het is nu eenmaal geen merk voor de veelrijder. Maar dan hebben we gerekend buiten Jan Schuitemaker. Die kocht nog geen tien jaar geleden een nieuwe Grand Vitara en reed en reed en reed. Met als gevolg dat zijn auto nu al rijp is voor Klokje Rond. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Daihatsu Sirion 2 1.3 16V - 2007 - 341.870 km - Klokje Rond

57495
464
107
00:09:00
18.12.2017

Je kunt geen autofolder openslaan of er wordt wel beweerd dat een model past bij een ‘actieve levensstijl’. Niet zelden staat zo’n auto dan afbeeld bij kitesurfers, met een surfplank op het dak of op een skipiste. Natuurlijk wordt zo’n auto op die manier in werkelijkheid nooit gebruikt. Maar Miranda Zwijgers is iemand die werkelijk een actieve levensstijl heeft: kayakken, paragliden: ze doet het allemaal. De auto van haar keuze: een Daihatsu Sirion 2. We weten haar nog net te onderscheppen voordat ze vertrekt naar Terschelling voor een weekeinde mountainbiken. Abonneer je hier op het kanaal van AutoWeek: 🤍 Meer informatie over deze auto? Check 🤍 Volg AutoWeek óók op: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Periscope: AutoWeek Snapchat: AutoWeek Bekijk ook onze afspeellijsten: AutoWeek Update: bit.ly/1Zdlcnj Reviews: bit.ly/1zsCFpu AutoWeek Occasions: bit.ly/1Jxrt69 Klokje Rond: bit.ly/1UAneY0 AutoWeek Classics: bit.ly/1Z8Tm6i Van Pinda Naar Panda: bit.ly/1n6IOIU Op De Rollenbank: bit.ly/1pY7S2W Barrelbrigade: bit.ly/1O7Cdaf AutoWeek is DE auto-autoriteit van Nederland. Al sinds onze start in 1990 zijn we de grootste en meest veelzijdige autotitel met elke week een magazine, maandelijks een nieuwe AutoWeek Classics en elk kwartaal de prachtige glossy GTO over supercars en topprestaties. Online vind je ons natuurlijk elk moment van de dag op 🤍autoweek.nl, in onze apps, op alle sociale media én hier op ons Youtube-kanaal. Autoplezier, liefhebbers, gedegen aankoopadviezen, topreportages, verrassende series en nog veel meer: AutoWeek heeft het allemaal. Heb jij suggesties of tips? Laat een comment achter, Twitter met #VraagAW of mail naar autoweek🤍autoweek.nl

Watch Battista Undergo the 200 km/h Acceleration Test

150404
1033
259
00:01:14
21.11.2022

As the electric hypercar sector continues to take shape, Battista accelerates to the fore with a new record for a production road car: 0-200 km/h in 4.7 seconds achieved in Nardo in Italy. To celebrate the news, Battista has made its dynamic debut in the United Arab Emirates where it repeated the extraordinary acceleration run under the lights of the Dubai Autodrome. And that’s not all… Battista also achieved a world-beating stopping distance of 100km/h to a standstill in just 31 metres – also a record for a production road car. A unique vision of sustainable luxury combined with exceptional performance, the 1,900hp all-electric Battista is now in full production at our Atelier in northern Italy.

20,000km MG ZS EV Owners Review - saved 1.5 lakhs Already!

423657
9777
1038
00:23:15
13.09.2021

MG ZS EV - How does it perform? We share all the details on it. Check it out. Car Consultancy Form: 🤍 Car Insurance: 🤍 CAR SAFETY STORY: 🤍 OWNER'S Car Review Want us to review your car/bike? Share your details -🤍 Follow us on Subscribe us 🤍 YouTube : 🤍 Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 YouTube: 🤍 Website: 🤍

Mi Nueva Bicicleta Electrica ! +45 km/h | Xiaomi Qicycle Review

4336978
66993
3676
00:17:59
02.01.2018

Normalmente las bicis de este tipo no suelen ser muy rapidas y estan pensadas solo para ciudad, pero esta es todo lo contrario. - Es muy facil coger mas de 40km/h - Tiene 45km de autonomia - Las marchas son... increibles, mejor ver el sistema. - La bateria es de panasonic como los Tesla, ademas extraible. Me encanta, las ventajas frente al patinete "Xiaomi Mijia Scooter" son tener mas autonomia, mas velocidad, y poder ir a cualquier sitio en vez de solo ciudad. ► Enlace de compra: 🤍 ► Enlace internacional: 🤍 ► Bici Alternativa: 🤍 ► Materiales del acelerador por boton Boton manillar: 🤍 Cable para puentear: 🤍 ► Accesorios y recambios: Pata de cabra: 🤍 Guardabarros: 🤍 Portaequipajes: 🤍 Manillar alto: 🤍 Medida de las ruedas: 16x1.75 * Mi movil: 🤍 *Para poder grabar tenia que pedalear a una mano, pero usando las dos puedes ir mas rapido que en el video.

Nissan Kicks - 1,000km Road Trip | Long Term Review | Autocar India

82280
1083
91
00:08:59
24.11.2019

You may know Rishaad Mody for his two-wheeler reviews, but even needs a set of four wheels from time to time. When the times to travel to his hometown, he needs a good, sturdy highway car, and his pick from our long term fleet is the Nissan Kicks. Here he is with a first hand report of one such road trip. #Nissan #Kicks #LongTerm #Review #TeamAutocar SUBSCRIBE to Autocar India for hottest automotive news and the most comprehensive reviews ► 🤍 Autocar India is your one stop source for test drive reviews & comparison test of every new car released in India. We also offer a great mix of other automotive content including podcasts, motor show reports, travelogues and other special features. Click this link for latest car reviews ►🤍 Click this link for comparison tests of latest cars & bikes ►🤍 Click this link for latest bike reviews ►🤍 Click this link for Autocar India exclusive features ►🤍 Visit 🤍 for the latest news & happenings from the auto world. Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 G+: 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
km review soaking music pavel blažek телеканал пятница cracking chinesecooking darksydephil wwe champions �������������� ���������������� warrengelcamino gül masalı oyuncuları şehinşah Farmer Male Lead red veil dehnen sinnvoll сергей матвиенко airpods копия купить hachi brand building Україна xbox gameplay